Bygg en tillbyggnad på Lidingö

Något många ser många fördelar med, är att låta bygga en tillbyggnad på Lidingö. En tillbyggnad är ett smart sätt att göra det befintliga huset större, utan att på så vis behöva flytta. Genom en tillbyggnad kan det ges möjlighet till det extra utrymmet som behövs, eller som familjen vill ha. Med en titt på befintliga hus på Lidingö är det idag redan många som har en tillbyggnad på huset, dock långt ifrån alla.

Lidingö skapar möjlighet för tillbyggnad

Om intresse finns för tillbyggnad behöver först detaljplanen för området ses över. I vissa detaljplaner kan det finnas reglerat hur tillbyggnader, eller andra byggnationer, får gå till. En tillbyggnad är dock något på Lidingö som ofta beviljas. Då tomterna på Lidingö är stora, så är en tillbyggnad inte något som skulle vara till hinder för grannar. Det enda som egentligen då behöver ses över är att byggnaden inte tar över för mycket mark, om det skulle vara specificerat i en detaljplan.

Det finns företag som är väldigt erfarna när det kommer till att skapa tillbyggnader. En smart tillbyggnad Lidingö har tagit tillvara på en yta i huset som inte använts, för att i stället skapa en större yta genom tillbyggnaden. Även mark utanför huset kan stå orörd, då är det smart att använda den för tillbyggnad i stället.

Ta tillvara på extra bostadsyta

Då marknadspriserna på bostäder är höga idag, är det även en ekonomisk vinning i att göra en tillbyggnad. Huset ökar i värde tack vare extra yta. Det är inte alla som behöver ett extra rum, men även en sällskapsyta kan skapas med en tillbyggnad. Tillbyggnader används på olika sätt utefter behov, där sovrum och sällskapsyta är den främsta användningen av det extra utrymmet som skapas. Ta gärna kontakt med en byggfirma för att se hur en tillbyggnad skulle kunna skapas på ditt hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *