Svårt hitta jourelektriker i Stockholm

Det var för några månader sedan, i samband med vår köksrenovering som krisen uppstod och vi febrilt letade jourelektriker i Stockholm. Precis lagom till sängdags gick nämligen strömmen i hela bostaden. I november är det inte särskilt ljust ute på kvällskvisten, men vi hade som tur var stearinljus som vi tände.

Sökning på jourelektriker Stockholm

När vi sakta insåg att strömmen inte skulle komma tillbaka av sig själv var det dags att leta jourelektriker i Stockholm. Något som kan låta enkelt, men i själva verket vara riktigt svårt. Många av firmorna som återfanns i resultatet erbjöd inte jourelektriker i Stockholm utan bara vanliga eltjänster. Sedan var det flertalet aktörer som marknadsförde sig som jourelektriker i Stockholm, men som egentligen hade sin bas på en helt annan ort.

Bland sökningarna fanns dock en firma som beskrev sig som Industriledande jourelektriker Stockholm och hade goda recensioner av andra kunder. Efter bara en signal svarade det på andra sidan luren. Vi blev lovade att ha en elektriker på plats inom 40 minuter, men redan en kvart efter att samtalet avslutades ringde det på dörren.

Gällande pris på jour-service

Det kostar alltid mer att få något åtgärdat omgående än att boka ett jobb i förväg. När du anlitar en jourelektriker i Stockholm får du räkna med ett högre pris än det normala. Samtidigt blev vi förvånade över att det inte var dyrare med tanke på att vår jourelektriker fick bege sig ut sent en novemberkväll.

Vi frågade om priset redan under telefonsamtalet och bad om att få veta kostnaden även för en eventuell reparation. Det är nämligen en sak för elektrikern att felsöka problemet, något annat att åtgärda det.

Numer är den här firman inte bara vår jourelektriker i Stockholm utan generella elpartner. Vi tog hjälp av dem att färdigställa alla elektriska installationer i samband med renoveringen. Nu ska vi dessutom inreda vår bostad med smart teknik och samma firma kommer att sköta det mesta av projektet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *