Laddbox för BRF i Göteborg

Behovet av laddbox för BRF i Göteborg samt andra bostadsrättsföreningar runt om Sverige ökar. Detta eftersom elbilar/hybridbilar ökar för varje år som går och därav ökar även behovet av laddboxar i bostadsrättsföreningarna. Smidigaste platsen att installera en laddbox på är nära hemmet där du spenderar mesta delen av tiden. Exempelvis om du är beroende av el/hybridbilen till jobbet och bor i en BRF i Göteborg så kan detta underlätta vardagen för dig. Du slipper tänka på allt som har med långa laddningsperioder att göra och kan enkelt sätta din el/hybridbil på laddning när du kommer hem. Den efterföljande dagen har du en fulladdad bil för ännu en färd mot jobbet.

Laddbox för BRF i Göteborg – Avdragsgiltig

Många i Göteborg kanske inte känner till att de kan göra avdrag på en installation av en laddbox i BRF. Under årsskiftet 2020 – 2021 så lade regeringen fram ett förslag som röstades igenom. Detta innebär att du som kund kan använda dig av Grön Teknik avdraget när en Betydelsefull Laddbox BRF Göteborg exempelvis installeras. Med Grön Teknik avdraget kan du som anlitar någon för en installation av en laddbox göra avdrag på material samt arbetskostnaderna på upp till 50 000 kr per person/per år. Detta är ett sätt att underlätta omställningen till en bättre miljö samt att du som kund skall gynnas.

Laddbox för BRF i Göteborg – Pris

Priser för en installation av en laddbox för BRF i Göteborg kan variera beroende på omfattningen av installationen. Skulle en BRF i Göteborg beställa en omfattande installation av laddboxar för sina boende med el/hybridbilar så gäller Grön teknik avdraget även här. Genom detta kommer din bostadsrättsförmedling i Göteborg få ett reducerat pris samt garanti på flera år inkluderat i priset. Ett ungefärligt pris för en installation för en laddbox i en bostadsrättsförening ligger mellan 12 000 kr – 20 000 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *